Політика конфіденційності

Ми збираємо та використовуємо інформацію, керуючись законом про захист персональних даних. Це інформація, яку ви нам надаєте добровільно. Ми можемо використовувати вашу інформацію для зв’язку з вами в майбутньому (номер телефоу, адресс електронної пошти). 

Ми зобов'язуємось не передавати, не продавати та не здавати в оренду інформацію, яку Ви надаєте, третій стороні, такій як рекламна компанія.

Зв'яжіться з нами по телефону або електронною поштою, якщо Ви не хочете, щоб ми збирали або використовували вашу інформацію або якщо Ви хочете, щоб ми видалили інформацію, яку ми отримали. 

Тел. 0505919978

Тел. 0507580803
Gmail - wittlewood.family@gmail.com

Наш веб-сайт використовує файли cookie для збору інформації від відвідувачів, щоб ми могли покращити ваш доступ до сайту та надіслати Вам спеціальні пропозиції.

Ми дуже серйозно ставимося до безпеки ваших персональних даних. Будь-який розділ цього веб-сайту, який збирає особисту або фінансову інформацію, зашифрований для її захисту, і доступ до нього здійснюється нашими працівниками лише для обробки платежів.

Якщо Ви відчуваєте, що ми не дотримуємося цієї політики конфіденційності, або якщо у вас є сумніви щодо того, як ми використовуємо вашу інформацію, зв’яжіться з нами якомога швидше.

Публічна оферта

Магазин WittleWood пропонує укласти договір на умовах оферти.

Шляхом укладення цього Договору покупець в повному обсязі приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару, повернення товару.

Договір вважається укладеним з моменту натискання кнопки «Підтвердити Замовлення» на сторінці оформлення замовлення в Розділі «Кошик» і отримання Покупцем від Продавця підтвердження замовлення в електронному вигляді.

Предмет договору: продаж товарів через сайт www.wittlewood.com опис товарів, ціни та способи оплати доступні у розділі «Каталог».

Оформлення замовлення

Покупець самостійно оформлює замовлення в Інтернет-магазину через форму «Кошика», або зробивши замовлення електронною поштою чи за номером телефону, вказаним в розділі контактів Інтернет-магазину.

При оформленні замовлення на сайті Інтернет-магазину Покупець зобов'язується надати наступну обов’язкову  інформацію, необхідну Продавцю для виконання замовлення:

  • прізвище, ім'я покупця;

  • номер телефону покупця;

  • адреса доставки товару;

  • перевізник та відділення;

 

Якщо будь-якої із Сторін договору необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у іншій Стороні. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання якісної послуги Покупцю при покупці товару в інтернет-магазині. 

Індивідуальні замовлення виготовляємо тільки після 50% чи 100% передоплати. Обміну та поверненню не підлягають. Терміни виготовлення до двох тижнів.

Покупець цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти) та дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних, дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням договору Покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. 

Оплата

При оплаті наших послуг банківською картою, обробка платежу (включаючи введення номера картки) відбувається на захищеній сторінці процесингової системи.

 

Дані платіжної картки передаються провайдерам платіжних сервісів лише у зашифрованому вигляді та не зберігаються нами. Це означає, що ваші конфіденційні дані (реквізити картки, реєстраційні дані та інші) не надходять до нас, їхня обробка повністю захищена і ніхто не може отримати персональні та банківські дані клієнта через наш сервіс.

 

При роботі з картковими даними застосовується стандарт захисту інформації, розроблений міжнародними платіжними системами Visa та Master Card – Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), що забезпечує безпечну обробку реквізитів власника банківської картки. Технологія передачі даних, що застосовується, гарантує безпеку по операціях з банківськими картками шляхом використання протоколів Secure Sockets Layer (SSL) та інших методів забезпечення безпеки.

Доставка

Вартість Товару, яка вказана на сайті Інтернет-магазину не включає в себе вартість доставки Товару Покупцю. Вартість доставки Товару Покупець сплачує   відповідно до діючих тарифів служб доставки (перевізників) безпосередньо обраній ним службі доставки (перевізнику).

Продавець може вказати орієнтовну вартість доставки Товару на адресу Покупця під час звернення Покупця із відповідним запитом до Продавця шляхом надіслання листа на електронну пошту або при оформленні замовлення через оператора інтернет-магазину.

При отриманні товару Покупець повинен у присутності представника служби доставки (перевізника)  перевірити відповідність Товару якісним і кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження Товару переходить до Покупця або його Представника з моменту отримання Товару Покупцем в місті поставки Товару при самостійній доставки Товару від Продавця, чи під час передачі Продавцем товару службі доставки (перевізнику) обраної Покупцем.

Відповідальність

Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві або третім особам внаслідок неналежного монтажу, використання, зберігання Товару придбаного у Продавця.

 

Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов’язань у випадку надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.

Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України і положень цього Договору.

Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця і / або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону.

Цей договір укладено на території України і діє відповідно до чинного законодавства України.

Усі спори, що виникають між Покупцем і Продавцем, вирішуються шляхом переговорів. У випадку недосягнення врегулювання спірного питання шляхом переговорів, Покупець та/або Продавець мають право звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства України.

АДРЕСА ТА РЕКВІЗИТИ ПРОДАВЦЯ

ФОП Гречка Віталій Мирославович

IBAN: UA743220010000026002320002565

ІПН/ЄДРПОУ: 3476604072

МФО 322001


ЄДРПОУ Банку 21133352